Prijavite se na radionice u Galeriji Miroslav Kraljević

Nedelja, 23.11.2008

Galerija Miroslav Kraljević poziva vas da se prijavite na radionice iz antropologije, novinarstva, video snimanja i suvremene umjetničke prakse, a sve to u razdoblju od 24. do 29.11. 2008. u sklopu projekta O stanju nacije Andreje Kulunčić.

Restart je ponosni partner projekta.

Saznaj više

Restart s Andrejom Kulunčić provjerava stanje nacije

Petak, 21.11.2008

Restart je službeni partner projekta O stanju nacije naše angažirane umjetnice Andreje Kulunčić, čija se prezentacija događa u Galeriji Miroslav Kraljević od 24.11. do 6.12., a rezultat je jednogodišnjeg istraživanja o socijalnoj distanci prema manjinama. Provjerite koga mrzimo najviše?

Saznaj više

Polaznici/ce prve radionice

Srijeda, 19.11.2008

Nakon šest dana smišljanja, preokretanja i poslagivanja svih prijavnica, 5 voditelja radionice osnova dokumentarnog filma u Zagrebu odlučilo se za prvih osam polaznika/ica. Kako je nemoguće na radionicu dovesti sve prijavljene, odlučili smo sada prednost dati najuspješnijoj kombinaciji predloženih priča i motivacije.

Saznaj više

Više od 30 prijava na radionicu

Četrvrtak, 13.11.2008

Zahvaljujemo vam na velikom interesu za radionicu osnova dokumentarnog filma. Dobili smo 32 prijave... Kao što smo najavili, na ovu prvu radionicu bit će primljeno 8 polaznika/ica kako bismo mogli kvalitetno individualno raditi sa svima...

Saznaj više

Uvod u video aktivizam

Srijeda, 05.11.2008

Uvod u video aktivizam, projekcija i diskusija o medijskim alternativama, prvi put u Županji.

Saznaj više

<< < 110 111 112 113 114 115 116 > >> 113 od 118

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media

Restart label - Izdanja