Ostale radionice i projekti

Ostale radionice i projekti

Restart uz stalne edukacijske programe provodi brojne jednokratne i posebno osmišljene radionice i projekte iz područja filmskog stvaralaštva za različite dobne skupine. 

Osmišljavamo i provodimo radionice i programe koji polaznike uče vještinama potrebnim za filmsko i video stvaralaštvo: osnovama snimanja, montaže slike i zvuka, produkcije, dramaturgije i režije. Dosadašnju suradnju ostvarili smo s mnogobrojnim udrugama, festivalima, organizacijama te otvorenim ucilištima.
Ostvarene suradnje i stečeno iskustvo u edukativnim projektima i radionicama možete pronaći u arhivi.
Edukacijski projekti / Arhiva

Sve upite oko mogućnosti suradnje kao i dodatne informacije uputite voditeljicama edukacijskog programa Restarta.

 

 

 

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski katalog 2014 - 2015

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.