početna - Srbenka u Berlinu, Trstu i Gotheburgu

Srbenka u Berlinu, Trstu i Gotheburgu

Srijeda, 23.01.2019
            

Godina je tek počela, a 'Srbenka' je upravo ubrala još jednu nagradu, ovaj put na berlinskom izdanju putujućeg festivala Signes de Nuit, u njemačkom izdanju nazvanom Zeichen der Nacht. Žiri u sastavu Astra Zoldnere, Sabine Willmann i ines Oliveira filmu su dodijelili glavnu nagradu festivala. 'Srbenku' je upravo gledala i publika Trieste Film Festivala, a uskoro će i švedska na velikom Goteborg Film Festivalu. Ako još niste pogledali film, a nalazite se u Hrvatskoj, možete to učiniti na Restartovoj VOD platformi volimdokumentarce.net

Srbenka u Berlinu, Trstu i Gotheburgu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media