početna - Restart na ovogodišnjem ZagrebDoxu

Restart na ovogodišnjem ZagrebDoxu

Utorak, 26.02.2019
            

Na ovogodišnjem 15. ZagrebDoxu Restart predstavljaju dva filma Nebojše Slijepčevića, kratki "Muški film" i dugometražni "Srbenka". Oba filma vrtit će se u sklopu Nebojšine autorske večeri koji ove godine predsjedava međunarodnim žirijem festivala. Restart će biti prisutan i na industrijskom dijelu Doxa, pitching forumu i radionici za razvoj projekata ZagrebDox Pro koje vode talijanski producent Stefano Tealdi i direktorica Dok Leipziga Leena Pasanen. Producentica Vanja Jambrović predstaviti će dugometražni dokumentarni projekt Srđana Keče "Muzej revolucije" koji nastaje u koprodukciji srpske produkcijske kuće Uzrok i Restarta.

Restart na ovogodišnjem ZagrebDoxu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media