početna - Restart osvojio nagradu na ZagrebDox Pro

Restart osvojio nagradu na ZagrebDox Pro

Nedelja, 03.03.2019
            

Restart je osvojio nagradu HBO-a u iznosu od 2.000,00 eura na ZagrebDox Pro pitching forumu za dokumentarni projekt "Muzej Revolucije" u režiji Srđana Keče. Nagradu je projektu dodijelila Hanka Kastelicova direktorica dokumentarnog programa HBO-a. Radionicu i pitching forum vodili su talijanski producent Stefano Tealdi i direktorica Dok Leipziga Leena Pasanen, a sveukupno je bilo predstavljeno dvanaest međunarodnih dokumentarnih projekata. "Muzej Revolucije" je na pitching forumu predstavljala Restartova producentica Vanja Jambrović, a riječ je o projektu u fazi produkcije koji nastaje u koprodukciji srpske produkcijske kuće Uzrok Restarta.

Restart osvojio nagradu na ZagrebDox Pro

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media