početna - Dani ludila i Muzej revolucije u Pragu

Dani ludila i Muzej revolucije u Pragu

Subota, 09.03.2019
            

'Muzej revolucije' srpskog redatelja Srđana Keče u koprodukciji Uzroka i Restarta našao se među 21-im europskim dokumentarnim projektom koji će biti razvijani i predstavljeni na pitchingu East Doc Foruma, koji se održava u Pragu od 9. do 14.3. kao dio East Doc Platform, najvećeg programa za razvoj dokumentarnih filmova srednje i istočne Europe. Na 5-dnevnoj radionici i pitchingu uz redatelja sudjelovati će i producentica Vanja Jambrović. Dio službenog industrijskog programa je i predavanje 'Moj rad s protagonistima' na kojemu će sudjelovati poljska redateljica Marta Prus ('Over the Limit'), češki redatelj Lukaš Kokeš ('Nothing like Before') i Sandra Bastašić, montažerka našeg filma 'Dani ludila'. Upravo 'Dani ludila' u ponedjeljak, 11.3., otvaraju češku sezonu progama Kinedok, nakon kojeg će Sandra odgovarati na pitanja iz publike. East Doc Platform organizira Institut dokumentarnog filma - IDF, a odvija se tijekom velikog festivala filmova o ljudskim pravima One World u glavnom gradu Češke.

Dani ludila i Muzej revolucije u Pragu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media