početna - Restart osvojio dvije nagrade na East Doc Platform u Pragu

Restart osvojio dvije nagrade na East Doc Platform u Pragu

Četrvrtak, 21.03.2019
            

Redatelj Srdjan Keca i producentica Vanja Jambrovic predstavljali su dugometražni dokumentarni projekt "Muzej Revolucije" na East Doc Platform pitching forumu koji se održao u Pragu od 9-og do 15-og ožujka 2019, a organizirao ga je Institute of Documentary Films. Sjajna vijest je da su s projektom na pitchingu osvojili dvije nagrade – East Doc Platform nagradu (u iznosu 7.500 eura) i nagradu IDFA Forum koja će tim film odvesti na pitching forum za vrijeme IDFA 2019. "Muzej Revolucije" je dugometražni dokumentarni projekt u režiji Srđana Keče koji nastaje u koprodukciji UZROK-a iz Srbije i hrvatskog Restarta

Restart osvojio dvije nagrade na East Doc Platform u Pragu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media