početna - Američka i ruska premijera Dana ludila

Američka i ruska premijera Dana ludila

Ponedeljak, 01.04.2019
            

Ovaj tjedan 'Dani ludila' Damiana Nenadića imat će američku i rusku premijeru. American Documentary Film Festival  (29.3. - 4.4.) koji se osmi put održava u kalifornijskom Palm Springsu, uvrstio nas je u službeni program (official selection). Prošle godine glavnu nagradu za najbolji dokumentarac odnio je naš 'Moj život bez zraka'.  Od 3. do 8.4. u glavnom gradu Rusije održava se Moscow International Documentary Film Festival - DOKer. 'Dani ludila' bit će prikazani u programu 'Doc Therapy' zajedno sa šest drugih filmova i stručnim raspravama nakon projekcije.

Američka i ruska premijera Dana ludila

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media