početna - Škola dokumentarnog filma na 65. Oberhausenu

Škola dokumentarnog filma na 65. Oberhausenu

Ponedeljak, 15.04.2019
            

Od 1. do 5. svibnja održava se 65. Međunarodni festival kratkometražnog filma u Oberhausenu, njemačkom festivalu kojeg smatraju jednom od najvažnijih institucija kratkometražnog filma u svijetu. U međunarodnoj natjecateljskoj konkurenciji nalazi se i film s prošlogodišnje Škole dokumentarnog filma '3. rujna 2015.' u režiji Sare Jurinčić!

Škola dokumentarnog filma na 65. Oberhausenu

Osim Sarinog filma '3. rujna 2015.', u program Oberhausena uvršteno je još pet hrvatskih filmova koji su se našli među 139 ostvarenja iz 44 zemlje, a bit će prikazani u pet natjecateljskih programa. Na festival je prijavljeno 7616 radova iz 127 zemalja, što je najveći broj prijava na taj festival ikada.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media