početna - Osam Restartovih filmova na Danima hrvatskog filma

Osam Restartovih filmova na Danima hrvatskog filma

Petak, 14.06.2019
            

Čak osam Restartovih dokumentaraca odabrano je u dokumentarni natjecateljski program 28. Dana hrvatskog filma koji se održavaju od 14. do 18. lipnja na nekoliko lokacija u Zagrebu. U konkurenciji za nagrade žirija te nagrade Hrvatskog društva filmskih kritičara Oktavijan su 'Srbenka' Nebojše Slijepčevića, 'Dani ludila' Damiana Nenadića, 'Strujanja' Katerine Duda te pet filmova nastalih na Restartovoj Školi dokumentarnog filma 2017./2018., '3. rujna 2015.' Sare Jurinčić, 'Mjesto odakle vam pišem pisma' Nikoline Bogdanović, 'Remiza' Arona Kovačića, 'Kako je Tanja ostala sama' Mie Sidorov i 'Oproštaj' Ivane Emily Škoro.

Osam Restartovih filmova na Danima hrvatskog filma

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media