početna - U tijeku prijave za 360 radionice!

U tijeku prijave za 360 radionice!

Četrvrtak, 27.06.2019
            

Restart vas poziva na radionicu VR leksikona – 360 stupnjeva u subotu i nedjelju, 6. i 7. srpnja od 11 do 16 sati u Zagrebu. Nauči koristiti sve popularniju tehniku snimanja videa u 360 stupnjeva, smontiraj kratki dokumentarni filma te ispričaj svoju priču!

Prijaviti se možete na edukacija@restarted.hr, gdje možete dobiti i sve dodatne informacije!

Koristeći se najnovijom tehnologijom sfernog videa, u vikend radionici polaznike i polaznice planiramo naučiti koristiti sve popularniju tehniku snimanja videa u 360 stupnjeva, kombinirajući pravila klasične filmske dramaturgije i nove oblike izražavanja u kružnom videoprostoru. Radionicu vode Ivan Granić i Mislav Šćukanec Rezniček, uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra.

U tijeku prijave za 360 radionice!

Zagrijavanje za radionice bit će projekcije filma Čovjek delfin u distribuciji Restart labela u sklopu čega će se, osim projekcija filma u Dokukinu KIC 28, 29. i 30. lipnja, održat i popratni program VR360 ostvaren u suradnji s Legame studiom. Tri videa u virtualnoj stvarnosti, inspirirana Mayolovim vizijama, povest će gledatelje na nezaboravno putovanje svjetskim oceanima u društvu istaknutih ronioca na dah: Williama Trubridgea, Fabrice Schnöller i Sare Campbell.

Prijaviti se možete na edukacija@restarted.hr, gdje možete dobiti i sve dodatne informacije!  Čekamo vas!

 

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media