početna - Posebno priznanje Hrvatske udruge filmskih snimatelja Bojani Burnać

Posebno priznanje Hrvatske udruge filmskih snimatelja Bojani Burnać

Utorak, 23.07.2019
            

Žiri nagrade Nikola Tanhofer u organizaciji Hrvatske udruge filmskih snimatelja, dodijelio je ove godine posebno priznanje snimateljici i redateljici Bojani Burnać za rad na filmu 'Moj život bez zraka'. Mario Sablić, Branko Linta i Boris Popović priznanje je odlučilo dati "za začudan i zavodljiv pogled u beskraj podmorja koji se odvija u samom jednom dahu, uvjerljiv vizualni mozaik želja i strahova osobe koja je svoj život podredila “životu bez zraka”. Bojana je nagradu prilmila na svečanoj ceremoniji tijekom Pula Film Festivala.

Posebno priznanje Hrvatske udruge filmskih snimatelja Bojani Burnać

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media