početna - 18. Liburnia Film Festival

18. Liburnia Film Festival

Nedelja, 09.08.2020
            

Liburnia Film Festival ove godine slavi 18. rođendan i odvijat će se na starom mjestu, na Ljetnoj pozornici Opatija, u Vili Antonio i Cafe baru Eugenian u Opatiji, od 24. do 28. kolovoza 2020. U konkurenciji je 21 hrvatski film, od čega je sedam svjetskih i dvije hrvatske premijere, a i ove godine nudimo te bogat popratni filmski, govorni i edukacijski program. Za punoljetno izdanje bogatiji smo i za poseban međunarodni filmski program, nazvan 'Stanje pripravnosti', koji tematizira buđenje nacionalizma u Europi, a tome je posvećen i ovogodišnji festivalski vizual. U programu je sedam filmova iz Rumunjska, Bugarske, Norveške, Švedske, Mađarske i Hrvatske. Festival organizira Udruga Liburnia Film Festival, a suorganizatori su Restart i Udruga Delta

18. Liburnia Film Festival

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media