početna - Cordon osvojio DOK Leipzig Co-production Award

Cordon osvojio DOK Leipzig Co-production Award

Utorak, 11.08.2020
            

Naš dokumentarac u razvoju, 'Cordon' Antona Mezulića, osvojio je DOK Leipzig Co-production Award na upravo završenom pitching forumu održanom u sklopu druge sesije radionice za razvoj projekata BDC Discoveries. Radionica i pitching, obično se odvijaju 'uživo' za vrijeme festivala DokuFest u Prizrenu, Kosovo, ali je zbog Corona razloga i ova sesija održana online. Nagrada znači direktan ulaz na jedan od najvećih europskih dokumentarnih koprodukcijskih marketa, koji se održava krajem listopada tijekom festivala DOK Leipzig, gdje će biti predstavljen brojnim TV urednicima, distributerima i potencijalnim koprodukcijskim partnerima. Projekt su predstavljali redatelj i izvršna producentica Suzana Erbežnik.  

Cordon osvojio DOK Leipzig Co-production Award

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media