početna - Govori da bih te vidio premijerno na ZagrebDoxu

Govori da bih te vidio premijerno na ZagrebDoxu

Četrvrtak, 08.10.2020
            

Film 'Govori da bih te vidio' redateljice Marije Stojnić, svjetsku je premijeru imao u debitantskoj konkureniji IDFA-e 2019. godine, a ovu subotu 10.10.2020. godine s početkom u 17:00 sati u dvorani Teatra &TD imat će priliku po prvi put predstaviti se i hrvatskoj publici. Zbog dobro poznatih razloga, festival ZagrebDox ove godine "preskače" izdanje pa se održava u obliku posebnog programa - no, film, nastao u koprodukciji Bilboke i Set Sail Films iz Srbije, Restarta iz Hrvatske te uz pomoć Doha Film Instituta iz Katara, natječe se za nagradu u regionalnoj konkurenciji - prije samo mjesec dana proglašen je najboljim (nacionalnim) dokumentarcem na BelDocsu.

Govori da bih te vidio premijerno na ZagrebDoxu

Premijeri će prisustvovati i ekipa filma, a pozivamo sve zainteresirane da se na vrijeme izbore za jako ograničen broj ulaznica koju možete kupiti ovdje.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media