početna - Sundance Institute podržao "Muzej Revolucije"

Sundance Institute podržao "Muzej Revolucije"

Ponedeljak, 02.11.2020
            

Dugometražni dokumentarni film "Muzej Revolucije" Srđana Keče koji nastaje u produkciji Uzroka iz Srbije i Restarta, u koprodukciji s Nutprodukce iz Češke osvojio je financijsku podršku prestižnog Sundance Instituta. "Muzej Revolucije" podržan je iznosom od 30.000 USD za postprodukciju filma. Ovogodišnju financijsku podršku Sundance Instituta od ukupno 540.000 USD osvojila su 23 dokumentarna projekta iz 21 zemlje u različitim fazama proizvodnje, od razvoja do postprodukcije. Popis svih financiranih dokumentaraca u nastajanju nalazi se ovom linku

Sundance Institute podržao

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media