početna - Restartovi projekti na industrijskom dijelu festivala Doclisboa

Restartovi projekti na industrijskom dijelu festivala Doclisboa

Nedelja, 17.10.2021
            

Devetnaesto izdanje Međunarodnog festivala dokumentarnog filma u Lisabonu, Doclisboa održava se od 21. do 31. listopada 2021. Organizatori industrijskog dijela festivala - Nebulae - svake godine predstavljaju jednu zemlju partnera, a ove je to - Hrvatska. Na posebnom pitching forumu, bit će predstavljeno devet hrvatskih projekata u razvoju od čega su dva Restartova, "Cordon" Antona Mezulića (producent: Oliver Sertić) i "Budi realan, traži nemoguće" Vanje Juranić (producenti: Vanja Jambrović i Tibor Keser). Više o samom programu možete saznati na ovom linku.   

Restartovi projekti na industrijskom dijelu festivala Doclisboa

osmrtnic livno smrtovnice

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media