početna - Svjetska premijera filma "Babajanja" Ante Zlatka Stolice

Svjetska premijera filma "Babajanja" Ante Zlatka Stolice

Ponedeljak, 04.04.2022
            

U srijedu 6.4. u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema u sklopu regionalne konkurencije ZagrebDoxa održati će se svjetska premijera novog Restartovog filma, kratkog esejističkog dokumentarca "Babajanja" Ante Zlatka Stolice. Nakon projekcije, slijedi razgovor s redateljem. Na premijeri će uz redatelja prisustvovati i snimateljica Katarina Zlatec, montažerka Iva Ivan, producenti Tibor Keser i Vanja Jambrović, dizajner zvuka Hrvoje Nikšić i snimateljica zvuka Sunčica Ana Veldić. Repriza je predviđena u četvrtak 7.4. u 21 sat. 

Svjetska premijera filma

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media