početna - Snajka traži sreću na DOCU Rough Cut Boutiqeu

Snajka traži sreću na DOCU Rough Cut Boutiqeu

Nedelja, 03.04.2022
            

Naš dokumentarac u post produkciji, 'Snajka traži sreću' redateljice Tee Vidović Dalipi, odabran je među samo pet dokumentarnih projekata koji će sudjelovati u programu DOCU Rough Cut Boutique. Boutique je namijenjen dokumentarnim projektima iz istočne Europe u završnoj fazi montaže i organiziran je u tri sesije. Prva počinje već 4. travnja u Sofiji, slijedi Budimpešta u lipnju sa završnim predstavljanjem tijekom Sarajevo Film Festivala u kolovozu. Redateljica Vidović Dalipi i montažerka Jelena Maksimović tijekom prvog dijela radionice radit će na svom rough cutu s mentorima Jordanom BergIvom TrajkovimJohnom Appelom i Ilianom Metevom. DOCU Rough Cut Boutique suorganiziraju Sarajevo Film Festival i Balkan Documentary Center, kao dio industrijskog programa CineLink Industry Days.

Snajka traži sreću na DOCU Rough Cut Boutiqeu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media