početna - Sjevernoamerička premijera "Muzeja Revolucije" na Hot Docs-u

Sjevernoamerička premijera "Muzeja Revolucije" na Hot Docs-u

Četrvrtak, 14.04.2022
            

Restartov dugometražni dokumentarni film "Muzej Revolucije" Srđana Keče imat će sjevernoameričku premijeru na najvažnijem festivalu dokumentarnog filma u Sjevernoj Americi Hot Docs, koji se održava 28. travnja do 8. svibnja u Torontu u Kanadi. Film je dio programa "World Showcase" gdje će imati dvije projekcije, te će za kanadsku publiku biti dostupan online. "Muzej revolucije" dio je i dokumentarne konkurencije festivala Crossing Europe koji se od 27.4. do 2.5. održava u Linzu u Austriji. Film će u Torontu predstaviti redatelj Srđan Keča, a u Linzu producentica Vanja Jambrović.

Sjevernoamerička premijera

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media