početna - Premijera filmova 11. generacije Škole dokumentarnog filma

Premijera filmova 11. generacije Škole dokumentarnog filma

Utorak, 14.06.2022
            

Restartova Škola dokumentarnog filma održala se od rujna 2021. do  ožujka 2022. u Zagrebu. 11. izdanje Škole pohađalo je desetero polaznika/ca koji su savladali sva potrebna znanja za kompletnu produkciju dokumentarnog filma, uz mentorstvo Ane HušmanIgora BezinovićaNebojše SlijepčevićaHrvoslave BrkušićKaterine DudeDinke RadonićOlivera Sertića i Bojana Mrđenovića. Osim uz mentore, polaznici su učili i usavršavali rad na filmu uz pomoć domaćih i stranih filmskih profesionalaca i dokumentarista: dizajnera zvuka Borne Buljevića, filmskog kritičara Maria Kozine, srbijanskog multimedijalnog umjetnika Miloša Tomića te producentice Vanje Jambrović. Polaznici i polaznice programa Škole 2021./2022. bili su: Ramona Boban-Vlahović, Jurica Ćorluka, Marina Giunio, Eva Marija Jurešić, Mia Martinović, Maja Miloš, Karlo Mlinar, Neža Knez, Pavel Penev i Paula Tončić. Projekcija će se održati u Kinu Tuškanac u nedjelju, 26. lipnja s početkom u 20h. Ulaz je besplatan.

 

Premijera filmova 11. generacije Škole dokumentarnog filma

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media