početna - Restart na AntiFA festivalu u Zrenjaninu

Restart na AntiFA festivalu u Zrenjaninu

Srijeda, 04.06.2008
            

Na prvom AntiFA festivalu u Zrenjaninu Restart predstavlja program Uvod u video aktivizam.

 

U petak i subotu, 6. i .7. 6. u banatskom gradu Zrenjaninu održava se prvi Antifašistički festival. Osim muzičkog programa, akcije Food not Bombs, predstavljanja fanzina i organizacija, Restart će, drugog dana u 18.00 h predstaviti program Uvod u video-aktivizam uz projekciju dokumentarnog filma Globalizacija i mediji.

Pomogli smo i u dovođenju pobjedničkog filma sa ZagrebDoxa (nagrada publike i nagrada Amnesty International žirija), britanskog dokumentarca All White in Barking, koji govori o rastućoj netrpeljivosti spram imigranata.

Detalji programa su ovdje.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media