početna - Fotke s radionice u Velikoj Gorici

Fotke s radionice u Velikoj Gorici

Ponedeljak, 09.06.2008
            

Na 2. Festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici održana radionica dokumentarnog filma u organizaciji Resrta media centra.

U sklopu 2. Festivala urbane kulture koji se od 29.05. - 01.06.2008. održavao u Velikoj Gorici organizirana je i trodnevna radionica dokumentarnog filma.

U dobrom raspoloženju i u izuzetno zanimljivoj atmosferi Muzeja Turopolja polaznici/e su saznali/e osnove o dokumenatarnom filmu, pisanju scenarija i sinopsisa, upoznali su rad sa kamerom te svladavali osnove  montaže snimljenog materijala. Snimljen i je materijal o subkulturi grafitera koji je upravo u fazi završne montaže. Ovdje možete i pogledati fotografije s radionice...

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media