početna - Hrvatska (k)raj na zemlji dobio počasnu nagradu u Košicama

Hrvatska (k)raj na zemlji dobio počasnu nagradu u Košicama

Subota, 28.06.2008
            

Na festivalu lokalnih televizija i nezavisnih produkcija Golden Beggar koji se od 18.06. do 21.06.2008. po 14-ti put održao u slovačkom gradu Košice dokumentarni film Hrvatska (k)raj na zemlji u produkciji Restarta/CMS-a i Fade Ina dobio je počasno priznanje žirija (honorable mention).

Hrvatska (k)raj na zemlji posebno je pohvaljen za vrlo kvalitetan novinarsko-istraživaćki pristup temi. 

Od dosadašnjih dobitnika zanimljivo je spomenuti višestruko nagrađivanu beogradsku televiziju B92 koja je danas jedna od utjecajnih i respektabilnijih televizija na ovim prostorima.

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2020

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media