početna - Gledaj filmove u kućnom ogrtaču za samo 35 kuna

Gledaj filmove u kućnom ogrtaču za samo 35 kuna

Petak, 16.12.2016
            

Kako bismo održali duh dobrog raspoloženja i prosinačkog darivanja, spustili smo sve cijene svojih omiljenih DVD naslova na Restat Label web shopu
 

Gledaj filmove u kućnom ogrtaču za samo 35 kuna

Ovoga Božića, pa i koji dan poslije, Restart Label debelo skida cijene na širok izbor DVD-a koje možete ponijeti kući ili će vam ih dostaviti poštar. Ako naručite u našem web shopu, za samo 35 ili 45 kuna (poštarina uključena) vaš omiljeni DVD s dokumentarcem doći će direktno na vaš kućni prag. Ako ste u Zagrebu i želite malo prošetati, možete i sami složiti svoju blagdansko-dokumentarnu priču i to kroz pakete od 5 ili 10 DVD naslova po svom izboru, po jedinstvenim cijenama od 149, odnosno 249 kuna. Uz veći paket dobijete i godišnju ulaznicu za Dokukino KIC koja vam omogućava BESPLATAN ulaz na sve projekcije u Dokukinu u 2017. godini!
Dokumentarne "pakete" možete složiti u Dokukinu KIC, klubu Pločnik, Rockmarku, PMS-u te na svim prodajnim mjestima Menarta.
 
U dobrom filmskom društvu nalaze se Oskarom nagrađeni Citizenfour, neponovljivi i uvijek šarmantni Gangster („Gangster te voli“), film o ikoni Reggaea Bobu Marleyu („Marley“) te mnogi, mnogi drugi. Bez obzira voliš li više gledati film u kinu ili iz vlastite fotelje, dobrom filmu nitko ne može odoljeti, a dobroj akciji još i teže! 
Akcija traje do 30. siječnja, a sve detalje i filmske naslove po promotivnim cijenama provjeri ovdje. Još više o dokumentarnim "paketima" doznaj na prodajnim mjestima. 
 

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.