početna - Masterclass nagrađivanog španjolskog redatelja i profesora režije Sergia Oksmana u Dokukinu KIC

Masterclass nagrađivanog španjolskog redatelja i profesora režije Sergia Oksmana u Dokukinu KIC

Srijeda, 08.02.2017
            

Nagrađivani španjolski redatelj dokumentarnih filmova i profesor režije na madridskom filmskom institutu NIC Sergio Oksman održati će masterclass predavanje «IZMIŠLJANJE STVARNOSTI» u DOKUKINU KIC (Preradovićeva 5) u PETAK 24.02.2016. od 16 do 18 sati. Masterclass predavanje bavit će se pitanjem kako „izmisliti stvarnost“ tijekom procesa pisanja, snimanja i montiranja dokumentarnog filma odnosno kako fikcija i stvarnost utječu jedna na drugu tijekom procesa stvaranja dokumentarne forme. Oksman je poznat po filmovima “The Beautician” (2004), “Goodbye, America” (2007), “Notes on the Other” (2009), “A Story for the Modlins” (2012) i “On Footbal” (2015) koji je premijerno prikazan na Locarno Film Festivalu. Njegovi filmovi osvojili su nagrade na važnim festivalima poput Clermont-Ferrand FF, Karlovy Vary FF, Warsaw FF, Valladolid FF, Tallinn Black Nights FF, Goya Awards… Ulaz na masterclass je besplatan!       

Masterclass nagrađivanog španjolskog redatelja i profesora režije Sergia Oksmana u Dokukinu KIC

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.