početna - Hrvatska premijera filma Zid smrti, i tako to

Hrvatska premijera filma Zid smrti, i tako to

Nedelja, 26.02.2017
            

'Zid smrti, i tako to', srpskog redatelja Mladena Kovačevića u produkciji Horoptera i Restarta imat će hrvatsku premijeru u regionalnoj konkurenciji 13. ZagrebDoxa (26.2. - 5.3.2017.). Cijeli program festivala održava se u novouređenim Kaptol Boutique kinima u Novoj vesi. Premijerna projekcija filma je u ponedjeljak 27.2. u 21 sat u Dvorani 2, kada će se publici predstaviti i redatelj te dio ekipe filma, a reprizno ga možete pogledati u četvrtak, 2.3. u 12 sati (dvorana 4) i petak, 3.3. u 22 sata (dvorana 5). Redatelj, scenarist i glavni producent je Mladen Kovačević, snimatelj Pablo Ferro, montažerka Jelena Maksimović, a dizajner zvuka Aleksandar Protić. Restart predstavljaju koproducent Tibor Keser i pridruženi producenti Oliver Sertić i Vanja Jambrović. U sklopu Doxa bit će prikazan i film 'Blokada' Igora Bezinovića (produkcija: Restart i Factum) i to kao dio programa '20 godina Factuma', koji je izabrao Veton Nurkollari.  

Hrvatska premijera filma Zid smrti, i tako to

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.