početna - Hrvatska premijera filma Zid smrti, i tako to

Hrvatska premijera filma Zid smrti, i tako to

Nedelja, 26.02.2017
            

'Zid smrti, i tako to', srpskog redatelja Mladena Kovačevića u produkciji Horoptera i Restarta imat će hrvatsku premijeru u regionalnoj konkurenciji 13. ZagrebDoxa (26.2. - 5.3.2017.). Cijeli program festivala održava se u novouređenim Kaptol Boutique kinima u Novoj vesi. Premijerna projekcija filma je u ponedjeljak 27.2. u 21 sat u Dvorani 2, kada će se publici predstaviti i redatelj te dio ekipe filma, a reprizno ga možete pogledati u četvrtak, 2.3. u 12 sati (dvorana 4) i petak, 3.3. u 22 sata (dvorana 5). Redatelj, scenarist i glavni producent je Mladen Kovačević, snimatelj Pablo Ferro, montažerka Jelena Maksimović, a dizajner zvuka Aleksandar Protić. Restart predstavljaju koproducent Tibor Keser i pridruženi producenti Oliver Sertić i Vanja Jambrović. U sklopu Doxa bit će prikazan i film 'Blokada' Igora Bezinovića (produkcija: Restart i Factum) i to kao dio programa '20 godina Factuma', koji je izabrao Veton Nurkollari.  

Hrvatska premijera filma Zid smrti, i tako to

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski katalog 2014 - 2015

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.