početna - Filozofski teatar otkazan, 'Dan oslobodjenja' u kinima od ponedjeljka

Filozofski teatar otkazan, 'Dan oslobodjenja' u kinima od ponedjeljka

Subota, 04.03.2017
            

Hrvatska premijera dokumentarnog filma 'Dan oslobođenja' Ugisa Oltea i Mortena Traavika, o posjetu Laibacha Sjevernoj Koreji, koja se trebala održati u nedjelju 5.3. u HNK kao dio Filozofskog teatra jučer je naprasno otkazana. Planirani gosti, koredatelj filma i inicijator posjeta Morten Traavik te osnivač Laibacha Ivan Jani Novak, ipak dolaze u Zagreb na premijeru koja će se održati u Dokukinu KIC u ponedjeljak, 6.3., u 19 sati. Film nastavlja igrati u kinu tokom cijelog tjedna, a nakon toga i u drugim hrvatskim kinima. 

Filozofski teatar otkazan, 'Dan oslobodjenja' u kinima od ponedjeljka

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.