početna - Filozofski teatar otkazan, 'Dan oslobodjenja' u kinima od ponedjeljka

Filozofski teatar otkazan, 'Dan oslobodjenja' u kinima od ponedjeljka

Subota, 04.03.2017
            

Hrvatska premijera dokumentarnog filma 'Dan oslobođenja' Ugisa Oltea i Mortena Traavika, o posjetu Laibacha Sjevernoj Koreji, koja se trebala održati u nedjelju 5.3. u HNK kao dio Filozofskog teatra jučer je naprasno otkazana. Planirani gosti, koredatelj filma i inicijator posjeta Morten Traavik te osnivač Laibacha Ivan Jani Novak, ipak dolaze u Zagreb na premijeru koja će se održati u Dokukinu KIC u ponedjeljak, 6.3., u 19 sati. Film nastavlja igrati u kinu tokom cijelog tjedna, a nakon toga i u drugim hrvatskim kinima. 

Filozofski teatar otkazan, 'Dan oslobodjenja' u kinima od ponedjeljka

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski katalog 2014 - 2015

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.