početna - Četiri festivalske nagrade Restartovim filmovima

Četiri festivalske nagrade Restartovim filmovima

Petak, 17.03.2017
            

Restartovi filmovi nastavljaju uspješan festivalski niz na svjetskim filmskim festivalima. "Kino otok" Ivana Ramljaka osvojio je četvrtu festivalsku nagradu u Ekvadoru na Festival Mundial de Cine Independiente de Quito 2017 gdje je nagrađen za najbolju kameru. Portugalski festival Cinalfama - Lisbon International Film Awards donio je nagrade za dva Restartova filma - "Nešto o životu" Nebojše Slijepčevića nagrađen je za najbolji dokumentarni film, što mu je ujedno i četvrta festivalska nagrada, dok je kratki igrani film "Po čovika" Kristine Kumrić kući donio njih dvije, nagradu za najbolji scenarij i za najbolji kratki igrani film.

Četiri festivalske nagrade Restartovim filmovima

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.