početna - Po čovika nagrađen na Vilnius Film Festivalu

Po čovika nagrađen na Vilnius Film Festivalu

Ponedeljak, 10.04.2017
            

Na upravo završenom Međunarodnom filmskom festivalu u Vilniusu Kino Pavasaris održanom u glavnom gradu Litve od 23.3. do 6.4., Restartov film "Po čovika" Kristine Kumrić, osvojio je posebno priznanje u konkurenciji kratkometražnog igranog filma. To mu je ujedno i četvrta festivalska nagrada. U više različitih programa festivala, prikazano je desetak hrvatskih animiranih, dokumentarnih i igranih filmova. Više informacija o nagradama i programu možete pronaći na internetskim stranicama festivala.   

Po čovika nagrađen na Vilnius Film Festivalu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.