početna - Po čovika nagrađen na Vilnius Film Festivalu

Po čovika nagrađen na Vilnius Film Festivalu

Ponedeljak, 10.04.2017
            

Na upravo završenom Međunarodnom filmskom festivalu u Vilniusu Kino Pavasaris održanom u glavnom gradu Litve od 23.3. do 6.4., Restartov film "Po čovika" Kristine Kumrić, osvojio je posebno priznanje u konkurenciji kratkometražnog igranog filma. To mu je ujedno i četvrta festivalska nagrada. U više različitih programa festivala, prikazano je desetak hrvatskih animiranih, dokumentarnih i igranih filmova. Više informacija o nagradama i programu možete pronaći na internetskim stranicama festivala.   

Po čovika nagrađen na Vilnius Film Festivalu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski katalog 2014 - 2015

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.