početna - Po čovika i Kino otok na festivalima u Njemačkoj

Po čovika i Kino otok na festivalima u Njemačkoj

Četrvrtak, 20.04.2017
            

Restartovi filmovi nastavljaju intenzivnu festivalsku turneju, pa će uskoro u Njemačkoj zaigrati kratki igrani film Kristine Kumrić "Po čovika" i kratki dokumentarac Ivana Ramljaka "Kino otok". "Po čovika" će biti prikazan u konkurenciji 18. Cellu l’art Short Film Festivala koji se po 18. put održava ove godine u istočnonjemačkom gradu Jena. "Kino otok" je pak u dokumentarnoj konkurenciji 17. izdanja festivala goEast, fokusiranog na srednjeeuropsku i istočnoeuropsku kinematografiju. Festival se održava u Wiesbadenu na zapadu Njemačke. I jedan i drugi film su do sada osvojili po četiri festivalske nagrade.   

Po čovika i Kino otok na festivalima u Njemačkoj

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.