početna - Po čovika i Kino otok na festivalima u Njemačkoj

Po čovika i Kino otok na festivalima u Njemačkoj

Četrvrtak, 20.04.2017
            

Restartovi filmovi nastavljaju intenzivnu festivalsku turneju, pa će uskoro u Njemačkoj zaigrati kratki igrani film Kristine Kumrić "Po čovika" i kratki dokumentarac Ivana Ramljaka "Kino otok". "Po čovika" će biti prikazan u konkurenciji 18. Cellu l’art Short Film Festivala koji se po 18. put održava ove godine u istočnonjemačkom gradu Jena. "Kino otok" je pak u dokumentarnoj konkurenciji 17. izdanja festivala goEast, fokusiranog na srednjeeuropsku i istočnoeuropsku kinematografiju. Festival se održava u Wiesbadenu na zapadu Njemačke. I jedan i drugi film su do sada osvojili po četiri festivalske nagrade.   

Po čovika i Kino otok na festivalima u Njemačkoj

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski katalog 2014 - 2015

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.