početna - Međunarodna premijera filma Moj svijet je naopačke na SEEfestu

Međunarodna premijera filma Moj svijet je naopačke na SEEfestu

Subota, 22.04.2017
            

Muzički dokumentarac 'Moj svijet je naopačke' ('My World is Upside Down') slovenske redateljice Petre Seliškar, nastao u koprodukciji slovenskog Petra Pan Filma, makedonskog PPFP i Restarta, imat će međunarodnu premijeru u dokumentarnoj konkurenciji američkog South East European Film Festivala Los Angeles - SEEfest LA koji se održava od 27.4. do 7.5. na pet gradskih lokacija. U dokumentarnoj konkurenciji je ukupno osam filmova, a o nagradama odlučuju Betsy Kalin, Tony Bell i Arati Misro.

Međunarodna premijera filma Moj svijet je naopačke na SEEfestu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.