početna - Svjetska premijera filma Moj život bez zraka na Hot Docsu u Torontu

Svjetska premijera filma Moj život bez zraka na Hot Docsu u Torontu

Utorak, 25.04.2017
            

Ponosni smo da će dugometražni dokumentarni film Bojane Burnać 'Moj život bez zraka' imati svjetsku premijeru u konkurenciji (International Spectrum) velikog festivala dokumentarnog filma Hot Docs u Torontu (27.4. - 6.5.). Ovo je prvi hrvatski film u povijesti koji je ušao u natjecateljski program ovog festivala. Uz Bojanu koja uz režiju potpisuje i fotografiju, glavnu ekipu čine: producent Oliver Sertić, montažerka Jelena Maksimović, izvršni producenti Tibor Keser i Iva Tkalec i dizajner zvuka Jakov Munižaba. Film će u Kanadi imati tri projekcije (30.4., 1.5. i 7.5.), a premijeri će prisustvovati redateljica, producent i glavni protagonist Goran Čolak.

Svjetska premijera filma Moj život bez zraka na Hot Docsu u Torontu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.