početna - Moj svijet je naopačke osvojio dvije nagrade u LA-u

Moj svijet je naopačke osvojio dvije nagrade u LA-u

Nedelja, 07.05.2017
            

Restartova dugometražna koprodukcija 'Moj svijet je naopačke' Petre Seliškar osvojila je dvije nagrade na upravo završenom 12. izdanju South East European Film Festivala Los Angeles - SEEfest. Film je osvojio posebno priznanje žiriija u dokumentarnoj konkurenciji, a snimatelj Brand Ferro nagrađen je za najbolju fotografiju u dokumentarnom filmu. U konkurenciji je prikazano osam dugometražnih dokumentaraca iz zemalja jugoistočne Europe. Ovo su prve dvije nagrade ovom filmu, a ukupno jedanaesta nagrada Restartovim filmovima ove godine.

Moj svijet je naopačke osvojio dvije nagrade u LA-u

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.