početna - Virtualno Dokukino samo u Iskon videoteci

Virtualno Dokukino samo u Iskon videoteci

Petak, 26.05.2017
            

Od danas zaista ne morate do Preradovićeve 5 po svježu dozu dokumentarnih uspješnica jer je čak 30 najboljih naslova samo nekoliko klikova dalje.

Virtualno Dokukino samo u Iskon videoteci

Samo najbolji dokumentarci od danas se mogu pronaći i u virtualnom svijetu Iskon videoteke. Svoju najnoviju kategoriju Dokukino, Iskon je „podebljao“ s čak tridestet dugometražnih dokumentarnih naslova koji uključuju uspješnice poput Oskarom nagrađenog „Citizenfoura“, prvog dokumentarnog pobjednika  u povijesti velikog Berlinalea „Gori more“, miljenika publike ZagrebDoxa „U suton života“, urnebesno smiješnog aktivističkog dvojca The Yes Men , nezaobilaznog hrvatskog kino-hita – „Gangster te voli“ te još pregršt odličnih dokumentaraca koje ne smijete propustiti.

 

Svi naslovi su dostupni u Iskon videoteci po promotivnim cijenama, a za više informacije posjetite Iskon TV web stranice i uživajte u narednim toplim vikendima s najboljim filmovima!

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.