početna - Šest Školskih filmova u konkurenciji revije Kratki na brzinu

Šest Školskih filmova u konkurenciji revije Kratki na brzinu

Ponedeljak, 05.06.2017
            

Čak šest završnih filmova prošlogodišnje generacije Škole dokumentarnog filma u konkurenciji su Revije hrvatskih kratkih filmova Kratki na brzinu, koja se održava od 6. do 11.6. u Svetom Ivanu Zelini. Službeno otvorenje je u srijedu, 7.6. u Kinu Zelina, a sjajni predprogram, u utorak, 6.6. u Dokukinu KIC u Zagrebu gdje će biti prikazan izbor kratkih filmova s jednog od najvećih europskih doku-festivala Visions du Reel. Školski filmovi u programu su redom: 'Ispred zastava' Sanje Bistričić, 'Samo tvrdo' Dražena Puklavca, 'Non Semper Arit Aestas' ('Nek ti liti bude zima') Petra Vukičevića, 'Bolan' Sare Bernarde Moritz, 'Show' Sonje Lazić i 'Vertikale' Lorne Kunčić.

Šest Školskih filmova u konkurenciji revije Kratki na brzinu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.