početna - Pet Restartovih filmova na 26. Danima hrvatskog filma

Pet Restartovih filmova na 26. Danima hrvatskog filma

Petak, 16.06.2017
            

Posjetitelji ovogodišnjih 26-ih Dana hrvatskog filma, u sklopu natjecateljskog programa moći će pogledati 68 naslova u pet natjecateljskih kategoroja te niz filmova u popratnim programima. Restart ove godine predstavlja pet naslova. Kratki igrani "Po čovika" Kristine Kumrić u konkurenciji je igranog filma, dokumentarci "Hudo vreme" Anje Strelec i Tomislave Jukić te filmovi nastali na Školi dokumentarnog filma, "Ispred zastava" Sanje Bistričić i ‘VertikaleLorne Kunčić u dokumentarnoj, a eksperimentalni dokumentarac "Sve, još uvijek, u orbiti" Daneta Komljena i Jamesa Lattimera u eksperimentalnoj konkurenciji. Spomenimo i da je "Ispred zastava" nedavno osvojio posebno priznanje na Festivalu Kratki na brzinu u Sv. Ivanu Zelini. 

Pet Restartovih filmova na 26. Danima hrvatskog filma

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.