početna - Svjetska premijera Playing Men u konkurenciji FIDMarseillea

Svjetska premijera Playing Men u konkurenciji FIDMarseillea

Nedelja, 09.07.2017
            

"Playing Men" je dugometražni dokumentarni film u režiji Matjaža Ivanišina, nastao  u slovensko-hrvatskoj koprodukciji, a u Marseilleu će imati svjetsku premijeru u međunarodnoj konkurenciji. Slovenski producent filma je Nosorogi (Marina Gumzi), a hrvatski  Restart (Vanja Jambrović i Tibor Keser). Film je sniman u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji i Turskoj, a u hrvatskoj ekipi je i montažer i mikser zvuka Borna Buljević. U međunarodnoj konkurenciji FIDMarseillea biti će prikazano 15 dokumentarnih filmova, a "Playing Men" je jedini film iz jugoistočne Europe koji se plasirao na festival. FIDMarseille jedan je od najcijenjenijih europskih festivala dokumentarnog filma, a ovo, 28. izdanje, održava se se od 11. do 17. srpnja 2017.

Svjetska premijera Playing Men u konkurenciji FIDMarseillea

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.