početna - Playing Men nagrađen na FIDMarseilleu

Playing Men nagrađen na FIDMarseilleu

Utorak, 18.07.2017
            

Na 28. izdanju međunarodnog filmskog festivala FIDMarseille, dugometražni dokumentarni film "Playing Men" Matjaža Ivanišina osvojio je nagradu Georges de Beauregard u međunarodnom natjecateljskom programu. Žirijem je predsjedao Sharunas Bartas, a osteli članovi bili su Fabienne BabeNadia Turinev,Carlos Casas i David SchwartzGeorges de Beauregard, po kojem je nazvana nagrada, bio je poznati francuski producent rođen u Marseilleu. Producirao je filmove "Prijezir", "Do posljednjeg daha" i "Žena je žena". "Playing Men" je nastao u koprodukciji Nosorogi iz Slovenije i Restarta iz Hrvatske. Iduća projekcija filma biti će u dokumentarnoj konkurenciji Sarajevo Film Festivala.

Playing Men nagrađen na FIDMarseilleu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.