početna - NATJEČAJ - pridružite se Restartovom timu!

NATJEČAJ - pridružite se Restartovom timu!

Četrvrtak, 20.07.2017
            

Restart je u potrazi za voditeljem ili voditeljicom financijskih i administrativnih poslova, koji bi nam pomogli u procesima planiranja, organizacije i realizacije u vezi s poslovima planiranja, analize i praćenja financijskog poslovanja, poslova plaćanja i financijskih transakcija, te u vezi s računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima... sve detalje natječaja možete saznati u nastavku!

NATJEČAJ - pridružite se Restartovom timu!

Udruga Restart dana 19. srpnja 2017. raspisuje
 
NATJEČAJ
 
 
za radno mjesto: voditelj financijskih i administrativnih poslova, 1 izvršitelj (m/ž), puno radno vrijeme
 
Opis poslova:
Voditelj ekonomskih poslova vodi procese planiranja, organizacije i realizacije u vezi s poslovima planiranja, analize i praćenja financijskog poslovanja, poslova plaćanja i financijskih transakcija, te u vezi s računovodstvenim i knjigovodstvenim poslovima, uz redoviti nadzor i upute voditelja programa.
 
Mjesto rada: Grad Zagreb
 
Rad se zasniva na neodređeno vrijeme, uz obavezni probni rad u trajanju od tri mjeseca. Radnik radi u punom radnom vremenu, u trajanju od 40 sati tjedno. Početak rada 01.09.2017. godine. Natječaj se raspisuje zbog upražnjenog radnog mjesta. Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. 
 
Uvjeti:
SSS ili VŠS ekonomskog ili upravnog smjera
najmanje 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima,
• poznavanje regulatornog okvira vezano uz svoj djelokrug,
• poznavanje rada na računalu,
• stručne, radne i organizacijske sposobnosti,
• komunikacijske vještine,
aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu
 
Prijava mora sadržavati:
osnovne informacije o kandidatu – ime i prezime, OIB, kontakt podaci (adresa, telefon, adresa elektroničke pošte), datum rođenja, spol, državljanstvo – do 1 stranice
biografija u kojoj se taksativno navodi radno iskustvo, obrazovanje, osnovne vještine i sposobnosti i druge važne informacije – do 3 stranice
 
Prijave se podnose na restart@restarted.hr.

 

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.