početna - Moj život bez zraka i Po čovika u konkurenciji Dokufesta

Moj život bez zraka i Po čovika u konkurenciji Dokufesta

Subota, 05.08.2017
            

Od 5. do 12.8. u Prizrenu na Kosovu održava se 16. izdanje Dokufesta, najvećeg fetivala dokumentarnog i kratkog filma u regiji. Velika nam je čast da je u Balkan Dox konkurenciju uvršten i 'Moj život bez zraka' Bojane Burnać, a u kratkometražni natjecateljski program 'Po čovika' Kristine Kumrić. U Balkan Dox programu je 17 filmova iz regije, od toga šest hrvatskih (dvije su koprodukcije), dok je u kratkoj konkurenciji njih 30. Osim regionalne premijere, u sklopu radionice BDC Discoveries, redateljica Burnać i producent Oliver Sertić održat će Case Study filma. Na završnom pitchingu bit će predstavljen i novi Restartov projekt u razvoju 'Snajka traži sreću' Tee Vidović

Moj život bez zraka i Po čovika u konkurenciji Dokufesta

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.