početna - Snajka traži sreću osvojila nagradu za najbolji pitch

Snajka traži sreću osvojila nagradu za najbolji pitch

Četrvrtak, 10.08.2017
            

Naš novi dokumentarni projekt u razvoju, 'Snajka traži sreću' Tee Vidović, na završnom pitching forumu radionice BDC Discoveries, koji se održavao u Prizrenu u sklopu festivala Dokufest, osvojio je nagradu za najbolji pitch. Nagradu smo podijelili s rumunjskim projektom 'Born in April' Adriana Pirvua. Projekt su predstavljali redateljica i producent Oliver Sertić, a o nagradama je odlučivao žiri od 12 članova iz Amerike, Rumunjske, Njemačke, Hrvatske, Albanije, Bugarske i Kosova.

Snajka traži sreću osvojila nagradu za najbolji pitch

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.