početna - Moj život bez zraka je najbolji balkanski debitantski film

Moj život bez zraka je najbolji balkanski debitantski film

Nedelja, 13.08.2017
            

Na upravo završenom 15. izdanju DokuFesta, najvećeg regionalnog festivala dokumentarnog filma, koji se održavao u Prizrenu na Kosovu od 4. do 12.8., 'Moj život bez zraka' Bojane Burnać osvojio je nagradu za najbolji balkanski debitantski film (Best Balkan Newcomer). Žiri u sastavu: Karen Cirillo, Mimi Brody i Ognjen Glavonić nagradu su obrazložili sljedećim riječima: 'Nagrađujemo Moj život bez zraka' za svjež i originalan vizualni pristup i zapanjujuću fotografiju. Uz sigurnost koja se ne vidi često u debitantskom filmu, Bojana Burnać vjeruje svom liku i publici i dopušta priči da se polako razvija, kako bi otkrila osobnost svjetskog rekordera.'

Moj život bez zraka je najbolji balkanski debitantski film

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova