početna - Regionalna premijera Playing Men u konkurenciji Sarajevo Film Festivala

Regionalna premijera Playing Men u konkurenciji Sarajevo Film Festivala

Subota, 12.08.2017
            

U natjecateljskom programu dokumentarnog filma 23-eg Sarajevo Film Festivala natječe se Restartov film "Playing Men" redatelja Matjaža Ivanišina kojem će ovo prikazivanje ujedno biti i regionalna premijera. Film je nastao u slovensko-hrvatskoj koprodukciji, a svjetsku premijeru imao je u konkurenciji ovogodišnjeg Međunarodnog filmskog festivala FIDMarseille gdje je osvojio nagradu Georges de Beauregard. Osim projekcije filma "Playing Men" Restart će u programskom dijelu Sarajevo Film Festivala biti zastupljen i s projekcijom kratkog igranog filma "Po čovika" Kristine Kumrić koji će se prikazati u sklopu izbora najboljih filmova iz prošlogodišnje konkurencije programa "Kockice" Zagreb Film Festivala.       

Regionalna premijera Playing Men u konkurenciji Sarajevo Film Festivala

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova