početna - Moj život bez zraka na četiri regionalna festivala

Moj život bez zraka na četiri regionalna festivala

Utorak, 22.08.2017
            

'Moj život bez zraka' Bojane Burnać u pohodu je na festivale u okruženju. Nakon regionalne premijere i nagrade na prizrenskom Dokufestu početkom mjeseca, Bojana je film jučer predstavila na Makedoxu u Skopju gdje je prikazan u debitantskoj konkurenciji (Newcomers). Službenu hrvatsku premijeru imao je Vukovar Film Festival gdje je film prikazan u konkurenciji s drugih 11 filmova iz podunavskih zemalja, a slijedi bosanskohercegovačka premijera u konkurenciji Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu. Kolovoz zatvaramo projekcijom zadnjeg dana 15. Liburnia Film Festivala u Opatiji u programu 'Restartovi filmovi'. 

Moj život bez zraka na četiri regionalna festivala

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova