početna - Playing Men je najbolji slovenski dokumentarac

Playing Men je najbolji slovenski dokumentarac

Nedelja, 17.09.2017
            

Na upravo završenom 20. Festivalu slovenskog filma koji se od 12. do 16.09. odvijao u Portorožu u Sloveniji, Restartova koprodukcija, dokumentarni film "Playing Men" Matjaža Ivanišina osvojila je nagradu Vesna za najbolji slovenski dokumentarni film. Ovo je četvrti festivalski nastup i treća nagrada Ivanišinovom filmu koji sljedeću potvrđenu festivalsku projekciju ima u konkurenciji 32-og Entrevues Belfort Festival international du Film u Francuskoj u studenom ove godine. Popis svih nagrađenih filmova može se pogledati na ovom linku.    

Playing Men je najbolji slovenski dokumentarac

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova