početna - Moj život bez zraka u konkurenciji Zurich FF i programu Cineast festivala u Luksemburgu

Moj život bez zraka u konkurenciji Zurich FF i programu Cineast festivala u Luksemburgu

Nedelja, 01.10.2017
            

'Moj život bez zraka' Bojane Burnać u konkurenciji je prestižnog 13. izdanja Zurich Film Festivala koji se u tom švicarskom gradu održava od 28.9. do 8.10. U međunarodnoj dokumentarnoj konkurenciji ukupno je 12 filmova iz cijelog svijeta, a o pobjednicima će odlučivati žiri u sastavu: Simon Kilmurry, Gabor Horcher, Hanna Polak i Patrik Soergel. Bit će to ujedno i premijera za njemačko govorno područje, a na sve tri projekcije bit će prisutna redateljica. Od 5. do 22.10. održava se 10. Cineast - Central and Eastern European Film Festival gdje će 'Moj život' biti prikazan u programu Cinedocs

Moj život bez zraka u konkurenciji Zurich FF i programu Cineast festivala u Luksemburgu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova