početna - Moj život bez zraka u Tallinu, Playing Men u Rotterdamu

Moj život bez zraka u Tallinu, Playing Men u Rotterdamu

Petak, 26.01.2018
            

'Moj život bez zraka' Bojane Burnać počinje festivalsku godinu u glavnom programu prestižnog Docpoint Tallin festivala u glavnom gradu Estonije, koji se održava od 31.1. do 4.2.  Projekciji će prisustvovati i redateljica filma. Ponosni smo i da je naša koprodukcija 'Playing Men' Matjaža Ivanišina, nakon uspješnog starta godine na Moving Image Festivalu u New Yorku, Premier Plans u francuskom Angersu i Trieste Film Festivala u Italiji, primljen i na veliki International Film Festival Rotterdam. 'Playing Men' će imati tri projekcije u programu Bright Future Mid-Length.     

Moj život bez zraka u Tallinu, Playing Men u Rotterdamu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media