početna - Posebna priznanja za Dane ludila i Playing Men na ZagrebDoxu

Posebna priznanja za Dane ludila i Playing Men na ZagrebDoxu

Nedelja, 04.03.2018
            

Na upravo završenom 14. izdanju ZagrebDoxa, slavila su oba naša filma prikazana u regionalnoj konkurenciji. Žiri u sastavu Elizabeth McIntyre (UK), Ralph Eue (Njemačka) i Ognjen Glavonić (Srbija) odlučili su da posebna priznanja u regionalnom natjecateljskom programu u kojemu je prikazano 17 naslova, pripadnu filmovima 'Dani ludila' Damiana Nenadića i 'Playing Men' Matjaža Ivanišina. Veliki pečat zasluženo je odnio film 'Druga strana svega' Mile Turajlić. Sva obrazloženja možete pročitati OVDJE

fotka: Nina Đurđević

Posebna priznanja za Dane ludila i Playing Men na ZagrebDoxu

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media