početna - Moj život bez zraka u hrvatskim kinima i na stranim festivalima

Moj život bez zraka u hrvatskim kinima i na stranim festivalima

Ponedeljak, 26.03.2018
            

'Moj život bez zraka' Bojane Burnać u utorak, 27. ožujka, kreće u kino distribuciju i to hrvatskom kino-premijerom u dvorani Visia u Dubrovniku, a nastavlja 29.3. u Kristalnoj kocki vedrine u Sisku i dan kasnije u kinu Valli u Puli. Na sve tri projekcije gostovat će redateljica filma, a na zadnje dvije pridružit će joj se i vrhunski trener ronioca na dah Ivan Drviš, inače bivši trener Gorana Čolaka. U travnju i svibnju film će igrati i u kino dvoranama u Rijeci, Kutini i Zagrebu. Prve projekcije ostvarene su uz veliku pomoć Centra za podvodne aktivnosti PulaCentra za ronjenje i sportove na vodi Abyss Dubrovnik.
Nastavlja se i uspješna festivalska turneja filma. Srpsku premijeru će imati 29.3. na Beogradskom festivalu kratkometražnog i dokumentarnog filma, popularno nazvanom Martovski festival, nakon čega Bojana putuje u Palm Springs gdje će prisustvovati američkoj premijeri na American Documentary Film Festivalu. Slijedi njemačka premijera u konkurenciji International festivala Signes de Nuit, putujućeg međunarodnog festivala koji se osim u Njemačkoj održava i u Francuskoj, Italiji, Portugalu, Tajlandu i Argentini, a travanj će završiti projekcijom u konkurenciji rastućeg Let's CEE Film Festivala u Beču.

Moj život bez zraka u hrvatskim kinima i na stranim festivalima

Još

Liburnia film festival

Newsletter


Škola dokumentarnog filma

Škola dokumentarnog filma
Škola dokumentarnog filma održava se u Zagrebu jednom godišnje i zamišljena je kao intenzivni program uz međunarodne i Restartove tutore koji će polaznicima pružiti osnovne i napredne vještine potrebne za snimanje vlastitog dokumentarnog filma.

Saznaj više ovdje

Filmska početnica

Filmska početnica
Filmska početnica, naziv je projekta namijenjenog djeci od 4 do 6,5 godina starosti, putem kojeg stječu osnovna znanja o filmskom i medijskom stvaralaštvu.

Saznaj više ovdje

KineDok

Produkcijski letak 2017

Institucionalna podrška

Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Udruga Restart je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Zaklada Kultura Nova

Creative Europe Media